Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zauważyliście znów sprzedawane są smocze monety w bardzo niskich ofertach 1200SM za 139zł gdzie normalnie wyniesie nas to około 200zł w zależności od kursu Euro. Pytanie do zainteresowanych/wiedzących.

Czyżby stara metoda z powrotem działała B) ?

I proszę nie pisać, że nie było sposobu na smocze monety gdyż był i nie liczna część stosowała go do sprzedaży smoczych monet na allegro np. tak jak teraz dwóch Panów.

To jest ukryta treść, proszę

Jeśli jestem w błędzie proszę mnie oświecić.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeśli faktycznie by tak było, już dawno zostali by ujęci przez policje, bo to łatwo wyśledzić jeśli masz uprawnienia policji. Po za tym użytkownik chomik_original sprzedaje również yang do m2. Nie wiem, kupuje dziś od niego sm i może coś powie despozytor, jak to robią. 4,5k pozytywów tego użytkownika mówi swoje. 300 sm tez na aukcji jest. Popieram pytanie, jak oni to robią ?

Kolekcjonuje + :)

Cokolwiek mi dasz dzięki za poświęceni mi czasu ;)

Opublikowano

Związku z tym nie ma. A mi się wydaje, że jest to stary sposób , nie ten z gubieniem zasięgu lecz podobny , ktoś chętny do sprawdzenia ?

Potrzebujemy osób mieszkających blisko granicy :-).

Opublikowano

Moje zdanie na temat tych calych yangow i smoczych monet na allegro jest proste = Team : ) Wg.mnie i moich informacji to Xaar sprzedaje te cale yangi na allegro ( oczywiscie nie tylko on bo sa tez zwykli ludzie ) i z tego zyje. Nie sadze aby osoba z takimi mozliwosciami widzac na allegro co sie dzieje by nie wykorzystala okazji do zarobku. Przekrety na PL-u zawsze byly i beda tylko ze wsrod tylu graczy tego nie widac.

Edit: Moj post odnosci sie rowniez do SM : ) Taka sama zasada.

Opublikowano

Nie prawda. Sam używałem sposobu na SM tylko musiałem daleko jechać i to jednorazowo a teraz nie opłaca mi się w ciemno jechać jeśli sposób jest inny ;p

Opublikowano

Mnie sie wydaje ze koles ma jakies dojscia lub znajomosci w gameforge.com ponieważ sprzedaje walute wirtualna na samych grach od gameforge.

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...